ХЎЖАЛИК ЮРИТУВЧИ СУБЪЕКТЛАРДА ЖОРИЙ АКТИВЛАРНИНГ CТРАТЕГИК БОШҚАРУВ ҲИСОБИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ МАСАЛАЛАРИ : Норматова Гулмира Хайруллаевна (Ustozlar uchun, 2024)
Хўжалик юритувчи субъектларда жорий активларнинг бошқарув ҳисоби корхона раҳбариятини корхонадаги ишларнинг ҳолати тўғрисида холис ва ишончли маълумотлар билан таъминлашда муҳим рол ўйнайди.