ХЎЖАЛИК ЮРИТУВЧИ СУБЪЕКТЛАРНИНГ КРЕДИТГА ЛАЁҚАТЛИЛИГИНИ БАҲОЛАШНИНГ СКОРИНГ МОДЕЛИ : Мавланов Нормўмин Нормаматович (Ustozlar uchun, 2024)
Мақолада ишлаб чиқилган инновацион тавсифдаги “Кредитга лаёқатлилик таҳлилининг скоринг модели” номли электрон дастурнинг аҳамияти ёритиб берилган. Бунда ишланманинг амалдаги миллий ва хорижий ўхшаш моделлардан фарқли жиҳатлари ва афзалликлари кўрсатиб берилган.