ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИДА КИЧИК БИЗНEC CУБЬEКТЛАРИНИНГ ФАОЛИЯТИНИ ТАҲЛИЛИ : Маматкулов Бахтиёр Халмурадович (Ustozlar uchun, 2024)
Ушбу мақолада кичик бизнесни бошқаришнинг методологик асосларини тадқиқ этишда, бошқарув назарияси амалиётининг ривожланиш даврларига алоҳида тўхталиб ўтилган. Шу билан бирга, ҳозирги рақамли иқтисодиётни модернизация қилиш шароитида кичик бизнес бошқарувини такомиллаштириш бўйича хулосалар келтирилган.