КИЧИК БИЗНЕС ВА XУСУСИЙ ТАДБИРКОРЛИК БОШҚАРИШГА ТАЪСИР ЭТУВЧИ ОМИЛЛАР ТАҲЛИЛИ: Х.Х.Гойипов (Ustozlar uchun, 2024)
Мазкур татқиқот ишида мамлакатимиз иқтисодиётини янада ривожлантириш ва либераллаштириш натижасида амалга оширилиётган ислоҳотлар бир қатор ижобий натижаларга эришилдди. Бу энг аввало кўп тармоқли иқтисодиёт ва мулкдорлар синфи шакллантирилганлиги, хусусий тадбиркорлик, айниқса, кичик бизнесни ривожланиши учун қулай ижтимоий-иқтисодий муҳит яратилганлигида ўз аксини топган.