КОРХОНА ФАОЛИЯТИГА МАКРОИҚТИСОДИЙ КЎРСАТКИЧЛАРНИНГ ТАЪСИРИНИНГ ТАҲЛИЛИ: Абдужаборова Маъмура Тошмухамадовна (Ustozlar uchun, 2024)
Мазкур мақолада корхона фаолиятини ривожлантиришда тармоқ хусусиятларини инобатга олишнинг муҳим жиҳатлари тадқиқ этилган.