КОНСОЛИДАЦИЯЛАШГАН МОЛИЯВИЙ ҲИСОБОТ ТУЗИШНИНГ АҲАМИЯТЛИ ЖИҲАТЛАРИ : Хожиева Г.Ҳ (Ustozlar uchun, 2024)
Ушбу тезисда консолидациялашган молиявийҳисоботларни тузишнинг бугунги кундаги аҳамияти, вазифалари,консолидациялашган молиявий ҳисоботни тузувчи хўжалик юритувчисубъектлар ва ҳисобот шакллари ҳақидаги фикрлар ёритилган.