MIKROMOLIYAVIY XIZMATLARNING NAZARIY, NORMATIVHUQUQIY ASOSLARI: M.S.Rustamov, (Ustozlar uchun, 2024)
mikromoliyaviy xizmatlarning soni va sifatini oshirishhamda mikromoliyaviy xizmatlar bozori faoliyatini takomillashtirish masalalariiqtisodiy adabiyotlarda chuqur tadqiq qilingan bo‘lib, mazkur nazariyqarashlarda mikrokredit va mikrolizing xizmatining xarajatli ekanligi,daromadlilik darajasining pastligi eʻtirof etilgan bo‘lib, shu sababli, kichikbiznes va tadbirkorlik subʻektlariga ko‘rsatilayotgan mikromoliyaviyxizmatlarning bahosini pasaytirish va barqarorligini taʻminlashning zarurligieʻtirof etilgan.