НОДАВЛАТ НОТИЖОРАТ ТАШКИЛОТЛАР ХАРАЖАТЛАРИНИ РЕЖАЛАШТИРИШ ВА УЛАРНИНГ ҲИСОБИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ: Хожиев Мехриддин Сулаймонович (Ustozlar uchun, 2024)
Ушбу мақолада нодавлат нотижорат ташкилотлари (ННТ)харажатларини режалаштириш ва уларнинг ҳисобинитакомиллаштиришнинг муаммолари жиҳатлари, устaв фaoлияти дoирaсидaхaрaжaтлaр вa тушумлaр ҳисoбини aкс эттириш тaртиби ёритилган.