ЎЗБЕКИСТОНДА АУДИТОРЛИК ТЕКШИРУВИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ ХУСУСИЯТЛАРИ: Караматова Ноиба Ҳуснитдиновна (Ustozlar uchun, 2024)
Республикамизда аудиторлик фаолиятининг мустаҳкам нормативҳуқуқий базасини яратиш мақсадида кўплаб қонун ҳужжатлари яратилганлигига қарамасдан ҳанузгача аудиторлик касбининг айримжиҳатларини жумладан, аудиторлик касбининг ахлоқий меъёрларинитартибга солувчи давлатнинг қонун чиқарувчи ёки ижро этувчи органларитомонидан тасдиқланган бирор расмий меъёрий ҳужжат ишлабчиқилмаган.