БAНК БИЗНЕC БЛOКИНИ РИВOЖЛAНТИРИШ МOДЕЛЛAРИ : Худоёров Ойбек Одилович (Ustozlar uchun, 2024)
Мазукр тадқиқот ишида тижорат банкларининг блокинитрансформация жорий этиш ва ривожлантириш бўйича таклиф ватавсиялар ишлаб чиқиш мақсад қилинганди. Шунингдек, тадқиқотдаасосий фараз сифатида тижорат банклари трансформациясинингдолзарблик даражаси ва иқтисодий барқарорлик кўрсаткичлари ўртасидаўзаро боғлиқлик борлиги белгилаб олинди. Мазкур фаразни исботлаш учунтадқиқот давомида тадиқот усулларидан фойдаланган ҳолда, фаразнингтўғри ёки нотўғрилигини аниқланади