БАНК КАПИТАЛИ МАКРОПРУДЕНЦИАЛ СИЁСАТ ИНСТРУМЕНТИ СИФАТИДА : Нилуфар Шарипова (Ustozlar uchun, 2024)
Мақолада банк капиталига халқаро банк назорати ташкилотлари томонидан қўйилган талаблар, бундай талабларнингбажарилиши ва банк барқарорлиги боғлиқлиги ўрганилиши асосида тегишли хулосалар шакллантирилган.