ЎЗБЕКИСТОНДА ИСЛОМ БАНКЛАРИНИ ТАШКИЛ ЭТИШНИНГ ЗАРУРЛИГИ : Н.Эрназаров (Ustozlar uchun, 2024)
Иқтисод тараққиётининг замонавий босқичида дунёмамлакатларида жадал ривожланиб бораётган ва жаҳон молиявиймаконини ишончли забт этаётган Ислом молия тизимига бўлган қизиқиштобора ривожланиб бормоқда.Мазкур мақолада ислом банкларини ташкилэтишнинг муҳим зарурий жихатлари ҳақида сўз юритилади.