ТОВАР-МОДДИЙ ЗАХИРАЛАР АУДИТИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ МАСАЛАЛАРИ: М.И. Хайитбоев (Ustozlar uchun, 2024)
Жаҳон бозорида иқтисодиётнинг рақобатбардошлигини оширишда асосийэътибор хом-ашё ва ресурслардан оқилона фойдаланиш, унумсиз харажатларни тежашва маҳсулот таннархини камайтириш муҳим ўрин тутади. Иқтисодиётнимодернизациялаш шароитида ҳар қандай хўжалик юритувчи субъект ўз тасарруфидагитовар-моддий захиралар ҳисоби ва аудитини тўғри ташкил қилиш ҳамда уларданфойдаланиш самарадорлигини ошириши зарур бўлади.