KOMPANIYALAR FAOLYATIDAGI MARKETING RISKLARI VA ULARNI BOSHQARISH : Komilov Nodir (Ustozlar uchun, 2024)
Mazkur maqolada marketing risklari, ularni boshqarishning zamonaviy usullari, dastaklari, boshqaruv samaradorligi, natijaga ta’sir etishda muhim tavsiyalar berilgan.