QAYTA ISHLASH KORXONALARIDA XARAJATLAR HISOBI VA TAHLILINING USLUBIY ASOSLARINI TAKOMILLASHTIRISHNING MUHIM JIXATLARI: Mamatqulov Akram Xalmurodovich (Ustozlar uchun, 2024)
Maqolada qayta ishlash korxonalarida xarajatlar hisobi vatahlilining uslubiy asoslarini takomillashtirishning muhim jixatlari yoritilgan.