ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИДА АУДИТОРЛИК ФАОЛИЯТИНИНГ ИСТИҚБОЛЛАРИ: Қўзиев Исломжон Неъматович (Ustozlar uchun, 2024)
Юртбошимизнинг иқтисодиётдаги ислоҳотлари замирида дастлабкиқадамлари чет эл инвесторларини мамлакатмизга жалб қилишда каттаэътибор берилмоқда. Бунинг асосий сабаблари бири кўплаб соҳалар яъниқишлоқ хўжалиги, енгил саноат, озиқ-овқат, савдо-сотиқ ҳамда бошқаенгил саноат тармоқлари корхоналари йирик саноат корхоналарга, гарчиуларнинг фаолияти билан боғлиқ бўлмаса ҳам, бириктириб қўйилганлиги,ушбу тармоқ корхонлари эса ўз фаолиятлари натижасида зарар биланишлаб, саноат корхоналарини ривожланишига тўсқинлик қилибкелганлигидир