СОЛИҚЛАР ТАҲЛИЛИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ АСОСИДА СОЛИҚЛАНИШ ЖАРАЁНИНИ ОПТИМАЛЛАШТИРИШ ЙЎЛЛАРИ : А.Б.Абдуллаев (Ustozlar uchun, 2024)
Мақолада солиқлар таҳлилининг аҳамияти,долзарблиги, солиқлар таҳлили мазмуни, солиқлар бўйича харажатлартаркиби, солиқлар таҳлилининг йўналишлари, солиқлар таҳлилини амалгаошириш босқичлари каби масалалари кўриб чиқилган.