ХЎЖАЛИК ЮРИТУВЧИ СУБЪЕКТЛАР ИҚТИСОДИЙ САЛОҲИЯТИНИ БАҲОЛАШ ВА ТАҲЛИЛ ҚИЛИШ: Самадова Наргиза Расуловна (Ustozlar uchun, 2024)
Мазкур мақолада иқтисодий ресурсларнишакллантириш ва улардан фойдаланиш самарадорлиги ҳолатинимониторинг қилиш ва баҳолашнинг илмий асослари ёритилган.