XALQARO STANDARTLAR ASOSIDA NOMODDIY AKTIVLAR TAN OLISH MASALALARI: Rozmatova Umida Yuldashevna (Ustozlar uchun, 2024)
Maqolada nomoddiy aktivlar hisobini halqaro standartlar asosida tashkil etish masalalri, nomoddiy aktivlarning turlari,ularni tan olish mezonlari hamdahisobda to’g’ri aks ettirish masalalari yoritilgan.