ХАЛҚ ТАЪЛИМИ ТИЗИМИДАГИ МУАССАСАЛАРИДА БЮДЖЕТДАН ТАШҚАРИ МАБЛАҒЛАРНИНГ НАЗОРАТИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ: Д.Э.Норбеков (Ustozlar uchun, 2024)
Бюджет ташкилотларида бюджетдан ташқари маблағларнинг ҳосил бўлиш манбалари ва уларнинг назоратига оидахборотларнинг зарурлиги тадқиқ этилган.