KAMBAG‘ALLIKNI QISQARTIRISH VA AHOLI BANDLIGINI TA’MINLASHDA HUNARMANDCHILIKNI QO‘LLAB-QUVVATLASH: Jalilova Shaxnoza , A.T.Umirov (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada respublikamizada milliy hunarmandchiliknirivojlantirish bo’yicha olib borilayotgan islohatlar, muammolar va ulargayechimlar izlash borasida fikrlar bildirilgan.