MAMLAKAT IQTISODIYOTIDA INNOVATSION FAOLIYATNING AHAMIYATI: Abduqaxorov Bekzod O‘tkir o‘g‘li, Raimjonova Madina Asrorovna (Ustozlar uchun, 2024)
Mazkur maqolada innovatsion faoliyatning mamlakatiqtisodiyoti rivojlanishidagi ahamiyati, uning mazmuni amaliyotga tadbiq etishjarayonlari o‘rganilgan. Shuningdek xorijiy mamlakatlarida innovatsioniqtisodiyotning o‘rni, jahon hamjamiyati iqtisodiyotida innovatsiyalarningulushi ko‘rib tahlil qilingan.