IQTISODIY TAHLILDA RAQAMLI TЕXNOLOGIYALARNI QO‘LLASH: Ibragimov G. A. (Ustozlar uchun, 2024)
Xo‘jalik yurituvchi sub’yektlar faoliyatini iqtisodiy tahlilini amalgaoshirishda raqamli texnologiyalar asosida ma’lumotlarni o‘rganish va tahlilqilishga o‘tish dolzarb muammolardan biri sifatida kun tartibiga chiqarilganigako’p vaqt bo’lgani yo’q.