BYUDJET TASHKILOTLARIDA QURILISH-TA’MIRLASH XARAJATLARI VA ULARNI MOLIYALASHTIRISH: Azizova Zilola Lochinovna TDIU mustaqil izlanuvchisi (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada byudjet tashkilotlarida qurilish-ta’mirlashxarajatlarini amalga oshirish va ularni moliyalashtirishning zarurligi, asoslaribayon qilingan. Byudjet tashkilotlarida qurilish-ta’mirlash xarajatlarini amalgaoshirish va ularni moliyalashtirishning hozirgi holati tadqiq etilgan. Qurilishta’mirlash xarajatlari va ularni moliyalashtirish bilan bog‘liq me’yoriyhujjatlarni takomillashtirish bo‘yicha takliflar berilgan.