TIJORAT BANKLARIDA INNOVATSION JARAYONLARNI BOSHQARISH SAMARADORLIGINI OSHIRISHNING NAZARIY QARASHLARI: Djurayev Kamoliddin (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada tijorat banklarida innovatsion jarayonlarniboshqarish samaradorligini oshirishning nazariy qarashlari ko'rib chiqiladi shutufayli bank aktivlarining likvidligi masalalari o'rganildi, shuningdek, yuqorinoaniqlikni tavsiflovchi banklarning innovatsion faoliyati bo'yicha amaliytakliflar berildi, bu esa o'z navbatida xatarlarni boshqarishning moslashuvchanva moslashuvchan modellaridan foydalanishni talab qiladi.