ЎЗБЕГИМ ЗУЛФИЯСИ (Ustozlar uchun, 2024)
Аннатация: Зулфиянинг илк шеърлари ўзининг ҳаётбахш руҳи билан китобхонларни ўзига жалб этди. У иккинчи жаҳон уруши арафасида таниқли шоирлар қаторидан ўрин олган эди. Зулфия урушдан кейинги йилларда тинч ижодий меҳнатда кишиларнинг матонати ва қаҳрамонлигининг юксак намуналарини кўрсатаётган замондошлари ҳақида, тинчлик ва дўстлик ҳақида китобхонларга манзур бўлган ажойиб шеърлар яратди.