BUYUK SARKARDA AMIR TEMUR HARBIY YURISHLARINING OZIQOVQAT TA’MINOTI MUAMMOLARI VA YECHIMI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Amir Temurning harbiy siyosatida oziq-ovqat ta’minoti masalalari tahlil qilingan. Ushbu masala bilan bog‘liq tarixiy voqea-hodisalar haqida ma’lumot berilgan.