BOLALARDA AGRESSIVLIKNING NAMOYON BOʻLISHI VA UNI OLDINI OLISHNING DOLZARB VAZIFALARI (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYA Maqolada bolalardagi agressivlilik muommosi va uning dolzarbligi, xorijiy va mahalliy olimlar tomonidan agressiv xulq-atvorning o’rganilishi, ilm-fanga kiritgan yangiliklari va tadqiqot natijalari bayon etilgan.