BALOG‘AT ILMIDA “ILTIFOT” JANRINING XUSUSIYATLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada arab tilining balog‘at fani, uning tarkibidagi ilmu-l-bayon, ilmu-lma’oniy va ilmu-l-badi’ haqida, ushbu san’atlarning yuzaga kelish tarixi, hamda, ushbu ilmlarni ajdodlardan qolgan og‘zaki va yozma ma’naviy merosni o‘rganishdagi ahamiyati, iltifot janri haqida bayon qilindi