INGLIZ TILINI O‘QITISHDA MUSTAQIL TA`LIM KO‘NIKMASINI TAKOMILLASHTIRSIH OMILLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ingliz tilini oʻqitishda mustaqil taʼlim koʻnikmasini takomillashtirish omillari, chet tilini oʻqitishning zamonaviy metodlari, oʻquvchilarning chet tilidagi kommunikativ kompetentsiyasini shakllantirish uchun qoʻllaniladigan zamonaviy taʼlim texnologiyalari toʻgʻrisida toʻliq bayon qilingan.