BOSHLANGʻICH SINFLAR UCHUN MUSTAQIL SOʻZLAR. OT SOʻZ TURKUMINING TARIFI TASNIFI, MA'NOVIY TURLARI (Ustozlar uchun, 2024)
ANATATSIYA. Ushbu maqolada boshlangʻich sinflar uchun otning qanday qoʻllay olishi va nechta mano guruhida farqlanishi mumkinligini yoritib berilgan.