BOSHLANG‘ICH SINFLARDA O‘ZBEK XALQ OG‘ZAKI IJODI-KICHIK JANRLARINI O‘QITISH ORQALI O‘QUVCHILARNI TARBIYALASH (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada boshlang‘ich sinflarda o‘zbek xalq og‘zaki ijodi-kichik janrlarini o‘qitish orqali o‘quvchilarni tarbiyalashda foydalanish yo‘llari yoritilgan bo‘lib, unda xalq og‘zaki ijodining ahamiyati bo‘yicha uslubiy tavsiyalar berilgan.