TA`LIM JARAYONIDA TEXNOLOGIYA FANI QO‘LLANILISHINING AHAMIYATI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotasiya Ushbu maqolada ta`lim jarayonida texnologiya fani qo‘llanilishining ahamiyati, o`qitish jarayonida o‘quvchilarni ma’naviy va moddiy madaniyat dunyosiga jalb qilish, o‘quvchilarning mehnat va texnologik madaniyatini, texnologik bilim va ko‘nikmalar tizimini shakllantirish va mehnatni tarbiyalash haqida so`z yuritiladi.