BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINING IJODIY QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISHDA KORREKSION ISHLARNING IJOBIY SIFATLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o’quvchilarining ijodiy qobiliyatini rivojlantirishning ijtimoiy psixologik xususiyatlari, didaktik usul va metodalrdan foydalanish haqida ilmiy-amaliy tavsiyalar berilgan.