BRAYL MATN TASVIRLARNI TANIB OLISHDA CHUQUR O‘QITISH MODELIDAN FOYDALANISH (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Bugungi zamonda sun’iy intellektning ahamiyati juda katta. Bu brayl matn tasvirlarini tanib oluvchi mobil ilovalarni yaratishni va ulardan foydalanishni osonlashtiradi. Ushbu maqolada brayl matn tasvirlarini tanib olishda chuqur o‘qitish modelidan foydalanish haqida ma’lumotlar berilgan.