O’QUVCHILARDA TEMPERAMENT XUSUSIYATLARINI SHAKLLANTIRISHNING DOLZARB MASALALARI (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYA Ushbu maqola o‘quvchilarning xarakterini shakllantirishda oila, maktabgacha ta‘lim muasassalari, kasb-hunar maktablarining roli va ahamiyati haqida. Temperament turlari haqida qisqacha ma‘lumot berilgan.