MAKTABDA IQTIDORLI O’QUVCHILARNI ANIQLASHNING PSIXOLOGIK USULLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim jarayonida iqtidorli o’quvchilarni aniqlashning pedagogik-psixologik usullarini nazariy va amaliy jihatlari hamda intellektual rivojlanishi yuqori bo’lgan bolalarni o’qitishning asosiy yondashuvlari keltirib o’tilgan.