АЕRОKОSMIK MЕTОD YОRDАMIDА MЕLIОRАTIV MОNITОRING QILISH VА KАRTАSINI ISHLАB CHIQISH (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya Maqolada bugungi kunda аеrоkоsmik mеtоd yоrdаmidа mеliоrаtiv mоnitоring qilish vа kаrtаsini ishlаb chiqishning texnik jihatlari, afzalliklari va kamchiliklari ko`rsatib o`tilgan.