GEOMA’LUMOTLAR BAZASIDAGI MAVZULI QATLAMLARNING ATRIBUTIV JADVALLARINI ALGORITMGA BOG‘LASH (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya Maqolada bugungi kunda geoma’lumotlar bazasidagi mavzuli qatlamlarning atributiv jadvallarini algoritmga bog‘lashdan foydalanishning texnik jihatlari, afzalliklari va kamchiliklari ko`rsatib o`tilgan.