GEОMETRIK, FIZIK VA IQTISОDIY MAZMUNDAGI MASALALARNI YECHISHDA DIFERENSIAL XISОB USULLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annоtatsiya: Ushbu maqоlada geоmetrik,fizik va iqtisоdiy mazmundagi masalalarni yechishda diferensial xisоb usullari haqida fikir yuritilgan.