SOYA O'SIMLIGINING BIOLOGIK O’SISHI VA RIVOJLANISHINI O'RGANISH (Ustozlar uchun, 2024)
Anotatsiya; Ushbu maqolada ayrim soya navlarining transpiratsiya yashash sharoiti ekish muddatlarining soya o’sishi, rivojlanishi va hosildorligiga tasiri haqida so'z boradi