EMOTSIONAL ZO’RIQISHLARNI KORREKSIYALASHNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada emotsional zo’riqish hamda emotsional zo’riqishlarni korreksiyalashning ijtimoiy-psixologik xususiyatlari haqida so’z boradi