KIBERXAVFSIZLIKNI INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR YORDAMIDA O‘QITISHNING AVZALLIKLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Ushbu tezisda kiberxavfsizliksohasining bugungi kundagi ahamiyati va uni o‘qitishning an’anaviy va innovatsion yondashuvlari tasvirlangan. Shu bilan birga, innovatsion yondashuvlarning xususiyatlari va afzalliklari ko‘rsatilgan.