BOSHLANG‘ICH SINFLARIDA FANLARNI O‘QITISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNI QO‘LLASH (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Maqolada boshlang‘ich sinflarda fanlarni o‘rgatishning turli metodikalari bayon qilinadi. Umumta’lim maktablarining boshlang‘ich sinflarida fanlarni o‘qitishda innovatsion texnologiyalarni qo‘llash bo‘yicha metodik tavsiyalar keltirilgan. Innovatsion texnologiyalar yordamida dars mashg‘ulotlarini sifatini oshirish taklif qilingan.