BILIMDAN YAXSHILIK KUT DOIM KITOBNI DO‘ST TUT (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada xalqimizning kitobga bo’lgan mehrini oshirish, mutolaa madaniyatini shakllantirish va buning uchun davlatimizda yaratilayotgan sharoitlar va imkoniyatlar haqida so’z boradi.