ONA TILI VA ADABIYOT FANLARNI O’QITISHNING ZAMONAVIY USULLAR UYG’UNLIGI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Ona tili fanini o'qitishda foydalaniladigan yangicha metodlar haqida ma'lumotlar berilgan.