TARBIYA FANINI O’QITISHNING ILG’OR PEDAGOGIC TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tarbiya fani tarbiya konsepsiyasi tarbiya metodologiyasi, tarbiya fanini o'qitishda didaktik o'yinlardan foydalanish umuman tarbiya haqida ma'lumot berilgan.