ЎҚУВЧИ ҚОБИЛИЯТЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ПСИХОЛОГИК АСОСЛАРИ (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ўқувчининг қобиляти ривожланишида турли хил оминларни таъсири оқибатида ривожланади. Киши ўзида муайян фаолиятга қобилият бор ёки йўқлигини сезиш ёки сезмаслигини билдирадиган омил таълим методикаси ҳисобланади. Қобилиятлар ва истеъдодларни шақллантириш муаммоси катта ижтимоий ва давлат аҳамиятига эга бўлган масаладир.