MAKTABLARDA BIOLOGIYA FANINI O’QITISH JARAYONIDA INTERAKTIV METOD VA TEXNALOGIYALARIDAN FOYDALANISHNING O’RNI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktablarda biologiya fanini o‘qitishda o’quvchilarning o’quv va ijodiy faolliklarini oshiruvchi , hamda ta’lim va tarbiya jarayonining samaradorligini takomillashti rishda pedagogik texnologiyalardan foydalanish ning o’rni va ahamiyati haqidagi ma’lumotlar bayon etilgan.