BOSHLANG'ICH SINF O’QUVCHILARDA MANTIQIY FIKRLASH VA TAHLIL QILISH KO’NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYA: Mazkur maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilari uchun matematika darslarida mantiqiy masalalarni yechishga o’rgatilgan har xil metodlar, bu nazariy materiallarni o`zlashtirish jarayonida muhim roli, dunyoni idrok etish maxsus tayyorgarliksiz o'tashi haqida batafsil ma’lumotlar berilgan.